Læs nyt om Schultz' lovprodukter m.v.

Schultz Intern Regelportal | Kurser | Schultz' lovprodukter | Schultz Connect | Schultz Fasit


Nye regler på husdyrområdet

1. august trådte en ny husdyrbruglov i kraft. Med den nye lov er reguleringen af anlæg og arealer blevet adskilt, og det betyder, at kommunen nu kun skal godkende anlæg i forbindelse med tilladelser og godkendelser.

Bliv klogere på de nye regler.

Stop for ydelser til fremmedkrigere

For at forhindre, at fremmedkrigere finansierer deres ophold i konfliktområder med offentlige ydelser, er der indført nye regler, som giver mulighed for at stoppe for udbetalingen. De nye regler giver også mulighed for at kræve offentlige ydelser tilbagebetalt.

Læs mere.Få digital adgang til KL's populære byggehåndbøger

Har du brug for vejledning til at planlægge den kommunale boligpolitik? Eller en trin-vejledning til at styre kommunale bygge- og anlægsprojekter? Få digital adgang til KL's populære byggehåndbøger hos Schultz.

Læs mere.

Ny principafgørelse om hjemmehjælp til børn og unge

Ankestyrelsen fastslår i en ny principafgørelse, at hjemmehjælp til børn og unge skal leveres af kommunerne. Der kan altså ikke udbetales tilskud til egne hjælpere, når børn og unge bevilges personlig og praktisk hjælp efter serviceloven.

Læs mere.Silkeborg Kommune: Forvaltningsret er grundstenen

"Forvaltningsret er grundstenen for at sikre en ordentlig sagsbehandling." Sådan siger Silkeborg Kommune, der i efteråret går i drift med Schultz’ nye løsning Lovguide Forvaltning. Målet er at minimere fejl og øge borgerens retssikkerhed.

Læs mere.

Få større værdi ud af dit fagsystem

Mere end 2.200 guider og fuldt opdateret lovgivning understøtter hver dag sagsbehandlere i hele landet med at træffe afgørelser på et korrekt grundlag. Som noget nyt tilbyder Schultz nu servicetjeks, som sikrer, at løsningerne skaber optimal værdi.

Kontakt salgschef Bjarne Houtved for at høre mere.Hvad gør en forskel?

Hvad gør en forskel, når borgere skal i job eller uddannelse? Schultz' faglige magasin Vejlederforum bruger regeringens reformudspil "Tro på dig selv - det gør vi" som en anledning til at kigge nærmere på, hvad der egentlig gør en forskel.

Læs chefredaktørens leder "Hvad gør en forskel?"

Tips til lovportaler.dk

Hjælp nye kolleger hurtigt i gang med Schultz' lovportaler med 11 hurtige tips.

Mød os

Schultz afholder løbende arrangementer og deltager på messer. Læs mere.

Få nyhederne først

Følg Schultz' firmaprofil på LinkedIn, hvor vi bl.a. poster nyheder og jobs.

Du er tilmeldt Schultz MERE-mail med e-mailadressen sbl@schultz.dk.
Redigér eller afmeld din tilmelding.

Schultz | Annexstræde 5 | 2500 Valby | tlf. 72 28 28 27 |
schultz@schultz.dk | www.schultz.dk