Læs nyt fra Schultz.

Schultz' lovprodukter | Schultz Fasit | Schultz Connect | Ungeguiden | Vejlederforum | Puljeguiden


3 skarpe til Schultz' adm. direktør

2016 var Simon Svarrers første hele år på posten som adm. direktør for Schultz, og det er ham, der har udstukket kursen for året, der gik. Havde han vind i sejlene? Og hvad styrer vi mod i 2017?

Læs 3 skarpe med Simon Svarrer.


Effektiv styring af tilbudsaktiviteter i Ballerup Kommune

"Det er i den grad tidsbesparende," siger socialrådgiver Christina Grønvaldt om den digitale løsning Schultz Fremmøde, der erstatter pen og papir, når borgere i Ballerup Kommune møder op til tilbudsaktiviteter.

Læs mere.Digitale materialesamlinger skal effektivisere arbejdsgange hos DA

DA arbejder hver dag med et stort antal retssager og dermed en stor mængde materialesamlinger, som er tidskrævende at udarbejde manuelt. Nu kan DA se frem til nemt og effektivt at kunne etablere digitale materialesamlinger.

Læs mere.


Få digital adgang til DA's bogsamling

Som det første forlag i Danmark har DA besluttet at lukke sit trykte forlag og i stedet udgive bøger digitalt. Det er Schultz, der står bag digitaliseringen af den nye DA Bogportalen, som giver digital adgang til bøger og love inden for arbejds- og ansættelsesret.

Læs mere.

 Ses vi til Beskæftigelsestræf?

Skal du med, når årets Beskæftigelsestræf løber af stablen i Kolding 28. februar? Så kig forbi vores stand og hør, hvordan du kan gøre din beskæftigelsesindsats mere målrettet og proaktiv med machine learning i jobcenterløsningen Schultz Fasit. Du finder os på stand 1.

Vi glæder os til at se dig!

Hvem skal vinde Schultz Vejlederpris?

Til foråret uddeler Schultz den eftertragtede Schultz Vejlederpris på 25.000 til en fagperson, der gør en forskel inden for vejledning, uddannelse eller beskæftigelse. Har du en inspirerende, ihærdig og initiativrig kollega eller samarbejdspartner, kan du nu nominere vedkommende.

Læs mere.Unge disrupter Danmark

Udviklingen af den offentlige sektor står højt på Schultz’ dagsorden. Derfor er vi med til at sponsorere Dansk IT's hackaton "Disrupt Denmark" for studerende og andre unge, som vil udfordre og udvikle den offentlige sektor.

Læs mere om Disrupt Denmark.


Vi går skridtet videre

"Med den historie, Schultz har, og de kompetencer, vi besidder i dag, føler jeg, at vi er forpligtet til at gå et skridt videre, end hvad man kan forvente af den traditionelle IT-leverandør." Sådan sagde Schultz' adm. direktør Simon Svarrer i et interview med Computerworld for nylig.

Læs artiklen Verdens ældste softwarefirma er 355 år gammelt - og ligger i Valby
.

Gratis webinarer

Vær med, når Schultz afholder faglige webinarer:

15. februar:
Tips til din brug af Lovguide Økonomi

22. februar:
Skab overblik over regler og interne arbejdsgange med Schultz Målgruppeoverblik

8. marts:
Kom godt i gang med DA Bogportalen

Se alle planlagte webinarer.

Job hos Schultz

Vi er flere end 100 ildsjæle hos Schultz, og vi skal være flere. Lige nu søger vi bl.a. kollegaer til IT og salg. Har du lyst til at være med på holdet?.

Mød os

Schultz afholder løbende arrangementer og deltager på messer. Læs mere.

Få nyhederne først

Følg Schultz' firmaprofil på LinkedIn, hvor vi bl.a. poster nyheder og jobs.

Du er tilmeldt Nyt fra Schultz med e-mailadressen marketing@schultz.dk.
Redigér eller afmeld din tilmelding.

Schultz | Annexstræde 5 | 2500 Valby | tlf. 72 28 28 27 |
schultz@schultz.dk | www.schultz.dk